Site pictogram Bente Vroomans

Communicatiediensten

Mijn aangeboden communicatiediensten

Als junior communicatieprofessional werk ik gestructureerd en snel. Daarnaast kom ik met frisse ideeën voor uw communicatievraagstuk. Deze los ik uiteraard goed en effectief op. Onderstaande diensten zijn een greep uit mijn brede interesses op het gebied van communicatie.

Communicatie onderzoek

Een scherp communicatie onderzoek legt de basis voor een goede aanpak om het vraagstuk op te lossen. Ik doe voor u onderzoek en geef u inzicht(en). Ik kan ook een adviesplan schrijven met bijbehorende middelen en implementatie schema.

Communicatiestrategie

Met een rake communicatiestrategie worden communicatiedoelstellingen behaald. Daarnaast kan een communicatiestrategie helpen bij het positioneren van een bedrijf of persoon in een markt.

Interne communcatie

Goede interne communicatie is een must voor een goede bedrijfsvoering. Ik ga daarom graag aan de slag met uw interne communicatievraagstuk en zorg voor een goede relatie met uw medewerkers.

Social media

Ik beheer uw social media en zorg voor de beste content voor engagement. Dit doe ik onder andere met een contentkalender.

Fotografie

Ik zet uw werknemers of u zelf graag op de foto. Met mijn jarenlange passie en ervaring voo fotografie zet ik iedereen gegarandeerd leuk op de foto. Daarnaast zet ik mijn sprakelende foto’s ook in voor contentcreatie.

Copywriting

Door mijn journalistieke achtergrond ben ik een kei in copywriting. Het maakt voor mij niet uit of het gaat om websiteteksten, interviews of artikelen. Ik schud de woorden zo uit mijn mouw!

Business-to-business communicatie

Ik heb een grote liefde voor B2B communicatie. Er is nog veel te behalen op het gebied van deze communicatie en ook nog veel te leren. Niet voor niets dat ik een papier over de toekomst van B2B communicatie heb geschreven. Ik ga daarom ook graag aan de slag met communicatievraagstukken op het gebied van B2B.

Illustratie door pch.vector

Mobiele versie afsluiten