Site pictogram Bente Vroomans

Referenties

Met Bente heb ik een afstudeeropdracht voor Impresariaat Kunsten mogen verrichten. Deze samenwerking heb ik als onwijs prettig ervaren. Bente werkt secuur, komt haar afspraken na en gaat niet bij de pakken neerzitten wanneer het even tegenzit. Haar positieve en enthousiaste houding kon ik dan ook erg waarderen. Kortom: een fijn persoon om mee samen te werken!

Joëlle Smeets, afstudeerstudent communicatie.

Bente heeft voor OpStoom!, in het kader van haar afstuderen, een onderzoek uitgevoerd naar onze communicatiestrategie. Zij heeft dit zorgvuldig en grondig aangepakt. Haar onderzoek heeft geleid tot nuttige en praktische adviezen waarmee wij concreet aan de slag zijn gegaan. Wij hebben Bente ervaren als hardwerkend, pro-actief en opbouwend kritisch. Ze legt gemakkelijk contact, heeft kennis van zaken en ze is een fijn persoon om mee te werken. . Dank je wel, Bente! Ook namens Alke Vrieling.

Loes de Blok, OpStoom! gespreksvoering

Ik heb Bente leren kennen als student en als lid van de medezeggenschapsraad. In beide situaties valt mij op dat ze een serieuze werker is die heel goed in staat is haar eigen studie, werk en toekomst vorm te geven. Bente heeft een sympathieke ontwapenende manier om haar originele gedachten en ideeën onder de aandacht te brengen. Ik ben ervan overtuigd dat ze voor elke organisatie aan waardevolle aanwinst kan zijn.

Harm Greve, CO docent bij Fontys Hogeschool Economie en Communicatie

Bente is een prettige persoon/persoonlijkheid die is een lange tijd heeft geholpen op zowel de afdeling MarCom als HR. Pro-actief, behulpzaam, ziet dingen en pakt deze op en werkt daarbij accuraat. Zodra we weer een mogelijkheid hebben, zullen we haar zeer zeker vragen. Voor anderen: aarzel niet als je haar kunt aannemen: ze is een absolute topper. 

Bart van Baars, HR manager Van der Velden rioleringsbeheer

Ik ken Bente als student in de medezeggenschapsraden van Journalistiek en later Economie en Communicatie. Ik heb haar daarin zien groeien. Ze is meer actief betrokken geworden. Ze is positief kritisch in het overleg met de directie, denkt mee en pakt zaken voortvarend op (zoals het organiseren van verkiezingen). Ze neemt verantwoordelijkheid door het voorzitterschap van de studentenfractie op zich te nemen. Een fijne student om in de medezeggenschapsraad te hebben!

Annette Kerkstra, adviseur medezeggenschap en studentparticipatie

Bente is een fijne stagiaire. Professioneel in omgang, stelt de juiste vragen en weet van aanpakken. Daarnaast ook een sociale dame, wat het extra prettig maakt om met Bente te werken:)

Veronique Broeren, coördinator Marketing & Communicatie bij Van der Velden rioleringsbeheer

Bente noemt zichzelf leergierig en enthousiast. Dat kan ik – als studiecoach – zeker beamen. Ik zou daar ook nog wat aan toe willen voegen; ik heb Bente leren kennen als een loyale doorzetter. Een harde werkster die er alles aan zal doen om een opdracht met het best mogelijke resultaat af te ronden. Daarvoor is het belangrijk dat duidelijk is wat het eindresultaat moet zijn en wat de randvoorwaarden zijn waaraan ze zich moet houden.

Anne-Marie Persijn, coach en studentenbegeleider in het HBO

Mobiele versie afsluiten